Informatie (NL)

Een naakt en/of erotische shoot voor jezelf, voor uw partner, met uw partner? Of misschien wel voor uw werk? Hetero, homo, bi, naakt, erotisch, kinky, fetish, alleen, samen…..???
Het kan allemaal. Voor een dergelijke shoot stapt u doorgaans niet bij de eerste de beste fotograaf binnen en in uw omgeving zullen ook best mensen zijn die mooie foto’s kunnen maken, maar die u niet met een dergelijke shoot wilt “opzadelen”.

Ook na een oproep op social media zullen er genoeg gegadigden zijn die een dergelijke shoot met u willen maken. Hier zullen ongetwijfeld goede fotografen tussen zitten met de juiste intenties, maar helaas zullen er ook genoeg tussen zitten met andere intenties.

Een kwalitatief goede foto hoeft niet persé te betekenen dat het gelijk een glamorous “Playboy” uitstraling krijgt, wat uiteraard wel mogelijk is. Belangrijk is dat de foto’s de sfeer neerzetten zoals u gezien wilt worden. Dit kan bij u thuis in huiselijke sfeer of in de studio.

De sfeer bepaald u namelijk zelf, wordt het stijlvol sexy, lingerie, naakt of toch meer erotisch? U bepaald en samen bekijken we de beste opties.

Professioneel
Deze shoots zijn op commerciële basis. Het houdt dan ook in dat het ook op professionele wijze gebeurd, dus tegen financiële vergoeding en ik geenszins er op uit ben op vergoedingen in natura. De fotoshoot wordt ook contractueel (dmv quitclaim) vastgelegd, waarin aangegeven staat dat ik als fotograaf op geen enkele wijze de gemaakt foto’s mag publiceren.

De kosten zijn afhankelijk van de locatie en of er gewerkt moet worden met visagiste / haarstyliste. Zie tarieven.

Om een indruk te krijgen van mijn fotografische kwaliteiten verwijs ik u graag naar mijn website marcovankleef.nl
U vindt hier uiteraard geen erotisch of volledige naakt foto’s omdat, zoals eerder geschreven, ik overeen kom deze niet te publiceren ivm privacy.

Heeft u vragen en/of opmerkingen dan kunt u altijd vrijblijvend contact met mij opnemen om uw wensen te bespreken.

Het is overigens geen enkel probleem als u iemand meeneemt naar de shoot. Sterker, het heeft mijn voorkeur. Mits ze ook achter de shoot staan.

LET OP!!!
Ik hanteer voor erotische fotoshoots een minimum leeftijd van 21 jaar. Bij twijfel, zal ik om een ID bewijs vragen. Mocht ik het gevoel krijgen dat een shoot niet uit vrije wil wordt gedaan zal ik de shoot van mijn kant annuleren.