Tarieven (NL)

Op locatie € 200,=
De fotoshoot kan plaats vinden bij u thuis, uw werkplek, buiten of op een andere locatie* (Zie extra kosten).
– Tijdsduur shoot ± 2 a 3 uur. (Exclusief reis tijd.)
– 10 digitale bestanden naar keuze.

Studio
Momenteel vervalt de mogelijkheid om in de studio een shoot te houden. Aangezien er meer vraag is naar een shoot op locatie heb ik mijn studio opgezegd. Mocht ik tzt weer over een studioruimte beschikken zal ik dit uiteraard hier laten weten.

Betaling
– Cash direct na de fotoshoot.
– Dmv. “Tikkie”.
– Overmaken via online bankieren.
Het verwerken van de foto’s gaat pas van start nadat de betaling is voldaan.

* Extra kosten
De genoemde prijzen zijn voor het maken van de foto’s, het bewerken van de foto’s en de digitale foto’s. Extra kosten voor evt. visagie, haarstyling, huur van locatie (b.v. Hotel of fotostudio) of overige gemaakte kosten zijn voor rekening van het model.

Binnen een straal van 50 km van de studio in Drachten geen extra reiskosten. Boven de 50 km reken ik € 0,25 per km. (Berekening via Google maps. Dit wordt vooraf gecommuniceerd)

Afhandeling
Na een paar dagen wordt een selectie van de bestanden, met watermerk, op een afgeschermd deel van mijn site gezet. U maakt de keuze welke ik ga bewerken en afleveren in hoge resolutie, uiteraard zonder watermerk en verder vrij door u te gebruiken.

• Extra foto’s bijkopen (indien beschikbaar) € 10,= per foto.

• Zodra de keuze is gemaakt en de betaling binnen is, ga ik aan de slag met de bewerking van de foto’s. Genoemde prijzen zijn incl. 21% BTW.

• De bewerkte foto’s worden digitaal aangeleverd via Wetransfer.
(Hiervoor heb ik uw e-mail adres nodig)

• Draag bij voorkeur niet al te drukke kledingstukken.

• Draag vooraf aan de shoot ook geen strak zittende kleding (denk aan bh, ondergoed) dit ivm striemen.

• Shoots duren al gauw 2 à 3 uur, zorg er voor dat u geen plannen maakt vlak na de shoot, dit voor het geval dat de shoot uitloopt.(Géén extra kosten)

• Shoot vindt plaats op de vooraf afgesproken locatie.

LET OP!!!
Ik hanteer voor erotische fotoshoots een minimum leeftijd van 25 jaar. Bij twijfel, zal ik om een ID bewijs vragen. Mocht ik het gevoel krijgen dat een shoot niet uit vrije wil wordt gedaan zal ik de shoot van mijn kant annuleren.